Beat the Pro

Wat een fantastische dag op het CM.com Circuit Zandvoort! In de challenge; Beat the Pro, namen werknemers van VolkerWessels en van onze sponsoren het op tegen onze eigen renners!

3 rondes Zandvoort

Proberen het VolkerWessels Cycling Team te verslaan in een individuele- of ploegentijdrit. De challenge Beat the Pro ging over in totaal 3 rondes. Een unieke beleving om op een echt Formule 1 circuit te fietsen en het parcours zelf te ervaren.

Het startschot werd gegeven om 12:15 uur en Jasper Haest mocht als eerste vertrekken, hierop volgend probeerde de solisten deze tijd van Jasper te verbeteren.

Daarna was het tijd voor de teams, die de strijd aangingen met Coen Vermeltfoort, Tijmen Eising en wederom Jasper Haest onder het genot van een prachtig zomer zonnetje.

Pro

Om de beleving van een ‘pro’ zo goed mogelijk te benaderen, werd er aan alles gedacht. De bidon kond gevuld worden met sportvoeding van sportievevoeding.nl, onze mechanieker zorgde voor de fietsen en zo kon er 3 rondes zonder problemen verreden worden. De dag werd afgesloten met een podium ceremonie op het Formule 1 podium, medaille en goody-bag van Cyclon.

De tijd van onze renners werd niet verbroken en ondanks wat problemen in de tijdswaarneming, hebben de winnaars in de solisten en teams bericht gekregen.

Beat the Pro Aftermovie

Wij hebben enorm genoten van deze geweldige dag. Bekijk nu de Beat the Pro Aftermovie, en we dagen jullie graag tijdens het volgende VWCT event.