Elmar Abma naar het VolkerWessels Cycling Team

Volgend seizoen komt Elmar Abma het VolkerWessels Cycling Team versterken.

“Een Belangrijke Stap”
De kans om volgend jaar deel uit te maken van het VolkerWessels Cycling Team is voor mij een grote stap in mijn streven om de beste wielrenner te worden die ik kan zijn. Ik geloof sterk dat deze kans me zal helpen om sneller vooruitgang te boeken en mijn volledige potentieel te benutten.

“Mijn voorkeur voor Tactische Wedstrijden”
Mijn favoriete wedstrijden zijn die waar tactiek een grote rol speelt, zoals het positioneren voor bochten of kasseistroken, vooral in waaierkoersen of kasseienkoersen. Daarnaast geniet ik ook van tijdrijden en de uitdagingen die het met zich meebrengt.

“Blijven Groeien en Vooruitgang Boeken”
Volgend jaar streef ik ernaar om mijn begrip van het wedstrijdverloop te vergroten en de lessen die ik dit jaar heb geleerd, toe te passen. Aan het einde van het komende seizoen hoop ik terug te kunnen kijken op een jaar waarin ik vooruitgang heb geboekt in het samenwerken met mijn teamgenoten en waarin we met succes onze tactieken hebben toegepast. Op de lange termijn is mijn ambitie om deel te nemen aan Parijs-Roubaix bij de elite, wat voor mij wellicht het meest prestigieuze doel op de weg is. Bovendien koester ik de ambitie om deel te nemen aan de Olympische Spelen op de baan.

“Vastberadenheid om te Presteren in Mijn Rol binnen het Team”
Ik ben vastbesloten om mijn rol binnen het VolkerWessels Cycling Team zo effectief mogelijk te vervullen. Ik hoop bij te dragen aan het succes van het team door actief deel te nemen aan het wedstrijdverloop en te helpen bij het bereiken van indrukwekkende prestaties. Ik geloof dat er nog veel ruimte is voor groei, en ik ben vastberaden om die ruimte volledig te benutten.

Marco Riemen: “Een aanvallende belofte renner die op veel terreinen uit de voeten kan.”
Met de komst van Elmar halen we een aanvallende belofte renner binnen die op diverse terreinen uit de voeten kan. Elmar heeft dit jaar een mooie vooruitgang geboekt, ook op het NK tijdrijden. Wij streven ernaar om deze lijn volgend jaar samen met hem voort te zetten.