Jago Willems naar het VolkerWessels Cycling Team

Jago Willems komt vanaf seizoen 2024 het VolkerWessels Cycling Team versterken!

“Een Nieuw Avontuur

De kans om volgend jaar de kleuren van het VolkerWessels Cycling Team te dragen, voelt voor mij als een enorme eer en een gelegenheid om mijn wielercarrière naar ongekende hoogten te brengen. Deze stap markeert een cruciale fase in mijn streven naar topresultaten. Het professionele karakter van het team en de reputatie van toewijding aan de sport maken het voor mij de ideale plek om te groeien als renner. Het feit dat ik samen met mijn broer, Thimo Willems, voor dezelfde ploeg mag koersen, maakt deze kans nog waardevoller.

“Mijn doel is helder.”

Met deze nieuwe uitdaging voor me hoop ik niet alleen mijn eigen prestaties naar een hoger niveau te tillen, maar ook een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van het VolkerWessels Cycling Team. Mijn doel is duidelijk: podiumplaatsen behalen in belangrijke wedstrijden en uiteindelijk strijden voor overwinningen. Het goed gestructureerde programma van het team biedt de perfecte basis om mijn vaardigheden als wielrenner verder te ontwikkelen en stappen vooruit te zetten.

“Ik houd van uitdagende wedstrijden met een spannende ontknoping.”

Mijn voorkeur gaat uit naar uitdagende parcoursen waar tactiek een grote rol speelt, vooral in afvalraces en klimpartijen, zowel lang als kort. Ik houd van zware wedstrijden met een uitdagende ontknoping.

“Het professionele karakter en de sterke teamspirit spreken me enorm aan.”

Het VolkerWessels Cycling Team heeft me aangetrokken om verschillende redenen. Het professionele karakter en de sterke teamspirit spreken me enorm aan. Ik voel me hier thuis en ben ervan overtuigd dat dit de ideale omgeving is om mijn doelen te bereiken. Mijn doel is om consistent sterke prestaties neer te zetten, podiumplaatsen te veroveren en uiteindelijk te strijden voor overwinningen. Als renner van dit team wil ik niet alleen persoonlijk groeien maar ook bijdragen aan het succes en de groei van het team als geheel. Mijn droom is om uit te groeien tot een betrouwbare helper in zware koersen en deel te nemen aan de mooiste en meest prestigieuze wedstrijden op het hoogste niveau.

Tim Lacroix “Een renner die zeer goed bergop kan rijden”

Met Jago halen we een renner binnen die zeer goed bergop kan rijden en in staat is een goed klassement te rijden in de zwaardere etappekoersen. We zijn blij met de komst van Jago; samen met het VolkerWessels Cycling Team gaan we elkaar naar een hoger niveau tillen. Een leuke bijkomstigheid is dat hij het jongere broertje is van Thimo. Het is niet de eerste keer dat we twee broers binnen onze gelederen hebben.”