Mats Omloop versterkt het VolkerWessels Cycling Team in 2024!

Ik ben ongelofelijk blij om volgend jaar het VolkerWessels Cycling Team te versterken. Het is een geweldige kans en het voelt als een eer om onderdeel te zijn van deze ploeg.

“Ik wil niet alleen als renner groeien.”

Bij het VolkerWessels Cycling Team wil ik niet alleen als renner groeien, maar ook laten zien wat ik kan. Ik hoop mijn persoonlijke ontwikkeling om te zetten in concrete resultaten. Het is mijn doel om verder te groeien en de beste renner te worden die ik kan zijn. Het VolkerWessels Cycling Team lijkt me de perfecte plek om dat doel te verwezenlijken. Het professionele plaatje en het uitdagende programma zijn perfect om deze doelen kracht bij te zetten.

“Ik hou van heuvelachtige parcoursen.”

Ik ben dol op heuvelachtige parcoursen en kijk ernaar uit om me daar komend jaar te laten zien. Ik hou van de uitdaging van de klimmen en het strategische spel.

“Het is mijn doel om overwinningen in de U23 roadseries te behalen.”

Wat me echt aantrekt aan het VolkerWessels Cycling Team is hoe het team als één geheel samenwerkt. Daarnaast zijn zowel het programma als de omkadering van professioneel niveau.

Volgend seizoen is mijn laatste jaar als belofte, dus is het mijn doel om overwinningen te behalen in de U23 roadseries. Daarnaast streef ik ernaar om mijn rol binnen het team zo goed mogelijk te vervullen.

Net zoals de meeste renners droom ik ervan om op het allerhoogste niveau te kunnen rijden. Ik ben vastbesloten er alles aan te doen om deze droom na te streven. Ik ben ervan overtuigd dat dankzij het programma, de ondersteuning en de samenwerking binnen het team, ik alleen maar vooruitgang kan boeken.