Sam Gademan naar het VolkerWessels Cycling Team!

Volgend jaar sluit Sam Gademan zich aan bij het VolkerWessels Cycling Team!

“Supermooie Kans bij het VolkerWessels Cycling Team”
Ik vind het super mooi dat ik volgend jaar deel mag uitmaken van het VolkerWessels Cycling Team. Het programma en het hoge niveau van renners binnen het team maken dit een mooie kans voor mijn verdere ontwikkeling.

Nieuwe Uitdaging, nieuwe Ontwikkeling
Deze nieuwe uitdaging zie ik als een kans om mijn potentieel verder te ontplooien. Ik hoop dat het samenwerken met ervaren renners binnen de ploeg zal leiden tot groei, zowel tijdens trainingen als wedstrijden.

“Ik hou van variatie”
Mijn favoriete parcoursen zijn diegene die variatie bieden. Koersen met kasseien, gravelstroken of heuvelzones spreken mij enorm aan en geven me de kans om mijn veelzijdigheid te tonen.
Mijn aanvallende rijstijl die ik dit seizoen heb laten zien, wil ik komend jaar bij het team voortzetten.

“Ik sta klaar om mijn teamgenoten te ondersteunen.”
Mijn verwachtingen voor het komende seizoen bij het VolkerWessels Cycling Team zijn het zetten van nieuwe stappen in mijn ontwikkeling en mijn capaciteiten te laten zien tijdens de koersen. Op de lange termijn wil ik zowel fysiek als mentaal blijven groeien. De overstap naar het VWCT is een kans om die groei te versnellen en mijn droom om prof te worden dichterbij te brengen.

Binnen het team wil ik een brede bijdrage leveren. Ik sta klaar om mijn teamgenoten te ondersteunen en ben bereid om voor anderen te werken. Mijn aanvallende stijl en sprintcapaciteiten kunnen helpen om een slimme finale te rijden en leiden tot mooie resultaten.

Ik kijk ernaar uit om mijn inzet en kwaliteiten te delen met het team, en ik geloof dat we samen kunnen streven naar een seizoen vol succes en vooruitgang.

Allard Engels: “Een aanvallende renner die op veel terreinen uit de voeten kan.”
Met de komst van Sam halen we een aanvallende renner binnen die op diverse terreinen uit de voeten kan. Sam heeft dit jaar een mooie vooruitgang geboekt en we streven ernaar om deze lijn volgend jaar samen met hem voort te zetten.