Sofie van Rooijen en Elmar Abma genomineerd als Wielerflits Talent van de maand

Elke maand organiseert WielerFlits de verkiezing Wielrenner van de maand. In drie categorieën zijn nominaties uitgereikt voor de beste renners, rensters en talenten van maart van 2024.
De stembussen zijn geopend tot vrijdag 12 april om 14.00 uur. De winnaars in de drie categorieën plaatsen zich voor de verkiezing Wielrenner van het Jaar 2024 van eind dit jaar.

Deze maand zijn Sofie van Rooijen en Elmar Abma van het VolkerWessels Cycling Team genomineerd in de categorie Talent van de maand.

Sofie van Rooijen (21, wegwielrennen)
Sofie van Rooijen maakte in maart veel indruk. In de Drentse Acht van Westerveld klopte de snelle vrouw van VolkerWessels Women de rappe Chiara Consonni in een sprint. Bovendien sprintte de 21-jarige renster in Nokere Koerse en de Volta NXT Classic naar twee vierde plekken.

Elmar Abma (19, wegwielrennen)
De 19-jarige Elmar Abma wist in maart maar liefst twee overwinningen te boeken. In de teruggekeerde Kasseienomloop van Exloo, een nieuwe nationale koers, was de renner van VolkerWessels de snelste en ook in de eerste etappe van de Olympia’s Tour wist Abma te winnen.

Kunnen zij op jouw stem rekenen?

Stemmen kan via: https://www.wielerflits.nl/nieuws/stem-nu-op-de-wielrenners-van-de-maand-maart-2024/