Specialized nieuwe materiaalsponsor VolkerWessels Cycling Team

Het VolkerWessels Cycling Team is verheugd om aan te kondigen dat Specialized, een toonaangevende naam in de wereld van fietsen en equipment, officieel de materiaalsponsor zal zijn voor het komende seizoen. Deze samenwerking belooft een nieuw tijdperk van innovatie en prestaties voor het team.

Zowel de heren als de dames van het VolkerWessels Cycling Team zullen gaan rijden op de Specialized Tarmac SL8 Pro, een racefiets die bekend staat om zijn uitmuntende prestaties en aerodynamica. Deze fiets is uitgerust met de nieuwste technologie en zal de renners en rensters helpen om hun prestaties naar een hoger niveau te tillen. Tijdens de race tegen de klok zal het team gebruikmaken van de S-works Shiv. Naast het leveren van de fietsen zal Specialized ook haar RETÜL-technologie gaan inzetten om de renners en rensters perfect op de fiets te zetten. Het VolkerWessels Cycling Team gaat naast de fietsen van Specialized ook gebruikmaken van Specialized equipment, zoals schoenen, helmen, zadels, banden en Roval-wielen.

Robert de Jong van Specialized: “We zijn enthousiast en trots om samen te werken met het VolkerWessels Cycling Team en hun streven om de komende jaren verder te professionaliseren, te ondersteunen. Onze producten zijn ontworpen om prestaties te verbeteren en we kijken er naar uit om de renners en rensters van het team te ondersteunen bij het behalen van hun doelen.”

Marnix Drysdale namens VolkerWessels Cycling Team: “Met Specialized hebben we een sterke partner gevonden met wie we de komende jaren verder kunnen gaan bouwen aan de ontwikkeling van het team. Met de toevoeging van onze damesploeg breekt voor VolkerWessels Cycling Team een nieuwe fase aan, en de materialen en begeleiding van Specialized bieden een stevig fundament voor een succesvolle toekomst.” 

De samenwerking tussen het VolkerWessels Cycling Team en Specialized is voor onbepaalde tijd, en dit spreekt ook het vertrouwen uit wat beide partijen in elkaar hebben voor de toekomst. Het team is vastbesloten om de volgende stap te zetten met de steun van Specialized.

 

Voor meer informatie over het VolkerWessels Cycling Team en Specialized, bezoek de officiële websites: [https://www.volkerwesselscyclingteam.nl/] en [https://www.specialized.com/nl/nl].