Stijn Daemen naar VolkerWessels Cycling Team in 2024!

Volgend jaar sluit Stijn Daemen zich aan bij het VolkerWessels Cycling Team. Met zijn ervaring op continentaal niveau en zijn sterke wil om te presteren, voegen we een waardevolle troef toe aan ons team.

“Ik hou van heuvelachtige koersen”
Stijn heeft al enkele jaren op de weg gekoerst en heeft zich keer op keer bewezen als een vastberaden en toegewijde renner. Zijn passie voor koersen in uitdagende omgevingen, zoals de heuvelachtige terreinen van Limburg en de Ardennen, maken hem een goede aanvulling voor het VWCT.

“In November studeer ik af als fysiotherapeut”
Niet alleen is Stijn een getalenteerde renner, maar hij heeft ook hard gewerkt aan zijn academische carrière. In november 2023 hoopt hij af te sturen als Fysiotherapeut en zijn toewijding om zowel op de fiets als in de praktijk te presteren, laat Stijn zien dat hij vastbesloten is om zich altijd volledig in te zetten, zowel in als buiten de wedstrijden.

“Ik hoop een glansrijk 2024 te bewerkstelligen zowel in teambelang als mijn persoonlijke doelen”
Zijn ervaring op continentaal niveau heeft Stijn een schat aan wijsheid en tactisch inzicht opgeleverd, waarmee hij het team kan ondersteunen om naar nieuwe hoogten te stijgen. Zijn vastberadenheid om de ploeg te helpen slagen en zijn persoonlijke doelen te bereiken, past naadloos bij de cultuur van VWCT.

Allard Engels: “Een veelzijdige renner
Stijn Daemen is een een veelzijdige allrounder die op alle fronten thuis is, of het nu gaat om het vlakke of heuvelachtig terrein. Stijn komt altijd uitstekend tot zijn recht. We zijn blij met zijn komst.