Thom van Herwaarden naar het VolkerWessels Cycling Team

Volgend jaar sluit de nog junior Thom van Herwaarden (18) zich aan bij het VolkerWessels Cycling Team.

“Deze kans betekent enorm veel voor me.”
Ik ben super blij dat ik dit jaar de overgang van junior naar belofte bij het VolkerWessels Cycling Team mag maken. Deze kans betekent enorm veel voor mij, en ik ben enthousiast om deel uit te maken van dit team. Mijn doel is om veel te leren en me verder te ontwikkelen, terwijl ik tegelijkertijd mijn waardevolle bijdrage lever aan het succes van het team.

“Ik houd van voorjaarsklassiekers met waaiers en kasseien.”
Voorjaarsklassiekers met waaiers en kasseien behoren tot mijn favoriete parcoursen, waar mijn passie echt tot leven komt. Ik hoop mijn kennis te vergroten door deel te nemen aan grotere wedstrijden en te profiteren van de ervaren renners en professionele begeleiding. Wat me aantrekt tot het VolkerWessels Cycling Team is de perfecte mix van jong talent en ervaren renners, ondersteunt door goede begeleiding en een wedstrijdprogramma dat perfect bij mij past. In het komende seizoen hoop ik waardevolle koerservaring op te doen en me te kunnen bewijzen op het continentale niveau, en een bijdrage te leveren aan de ploeg.

“Ik wil mijn potentieel volledig benutten.”
Op de lange termijn is mijn ambitie om naar een nog hoger niveau in het peloton te groeien. Het VolkerWessels Cycling Team biedt mij de ideale omgeving. Ik geloof dat mijn inzet, gecombineerd met de rijke ervaring en begeleiding van het team, zowel zal resulteren in teamsuccessen als persoonlijke vooruitgang. Samen streven we naar een seizoen vol prachtige resultaten en groei.

Allard Engels: “Thom is een mooie aanwinst voor het team.”
Met de komst van Thom halen we gelijk onze jongste renner binnen het team. Hij heeft bij de junioren bewezen over de juiste kwaliteiten te beschikken en krijgt het komende jaar de kans om zich verder te ontwikkelen. Een mooie jonge aanwinst voor het team.