Verassende aanval van Jasper in de slotfase van het NK elite mannen

Het was een zware dag en een harde strijd om de nationale driekleur trui! Met een verassende aanval van Jasper in de slotfase van het NK elite mannen. 🇳🇱

Race insights van Jasper Haest:

“Tijdens de beginfase werd er hard gekoerst en hebben wij met de ploeg verschillende keren mee voorrop gezeten. Door de zware koers, kwamen wij uiteindelijk met 4 man op de plaatselijke ronde in Arnhem. Timo en Max gaven toen aan dat ze zich niet meer goed voelde.

Ik had nog wat in de tank en besloot diep in de finale met nog 2 rondes aan te vallen. Uiteindelijk kwam ik met 3 en later 2 man (van visma en alpecin) voorop te zitten, welke op een gegeven moment niet meer over namen. Hierna besloot ik solo te gaan en zo de trui proberen binnen te slepen. Ik voelde me erg goed en begon er de laatste kilometers stiekem in te geloven. Helaas kwam het peloton met nog een krappe kilometer te gaan terug en finishte ik achteraan de eerste groep. Van veel mensen positieve reacties gekregen over de sterke koers, maar bij mij heerst eigenlijk nog steeds wel teleurstelling… Zo’n kans krijg je maar 1 keer.